Bröstbyggarblogg

För ett par veckor sedan skrev jag att det var relativt lätt med 90 (81) kilo i multimaskinen där jag tränar bl.a. bänkpress. Idag struntade jag inte tyngre vikter och satsade på 90 och gjorde 4 lyft.

Lite studs mot ”säkerhetsspärren” men ändå bättre än vad jag gjort tidigare. Ett litet steg framåt alltså.

Skivstången vänder bara några centimeter ovanför bröstkorgen, eftersom jag bröstar upp mig lite när jag tar i. Nästa steg blir att försöka skippa studsen och göra minst lika många ändå. Sedan gå vidare mot 95 kilo.

I bänkpress snett uppåt klarade jag förstås inte lika många lyft som för en vecka sedan när den övningen var det första basövningen, men det gick ändå rätt bra.

Hittills verkar det som att entrecoterna, lammkotletterna och karrékotletterna jag börjat äta mer regelbundet ger resultat. Idag var det lammkotlett, gröna linser och tomatsås som gällde som kvällsmat.

Det är mat för en man det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.