Saker som skrämmer bort kvinnor

Det finns många saker kvinnor inte verkar vilja att jag gör när de träffar mig på tu man (kvinna?) hand (fot?).

Följande saker har jag märkt att de ofta skrämmer bort kvinnor, eller är oattraktiva, eller på annat sätt inte fungerar (uppfyller sitt syfte) rent socialt.

 • Prata känslor, t.ex. berätta ärligt hur jag mår eller tidigare erfarenheter.
 • Prata pengar och inkomster. Oavsett om det är på skoj eller allvar. Eller ens svara på hennes upprepade frågor om mina inkomster trots att det var första dejten!
 • Ge komplimanger.
 • Säga att jag vill träffa henne igen.
 • Skriva en dikt.
 • Visa mig genuint intresserad.
 • För mycket humor, eller humor under för lång tid. Förr eller senare missuppfattas något och då är det kört för evigt verkar det som.
 • Höra av mig en gång till ifall hon inte hör av sig/svarar. Det här är alltid fel, för en intresserad kvinna hör alltid av sig. Ett uteblivet svar är i regel ett tydligt budskap.
 • Försöka vara henne till lags.
 • Låta henne avgöra när första dejten är slut. Det är ett måste att jag tar detta initiativ själv, annars ser jag henne aldrig igen. Det är mina bittra erfarenheter.

Vems felet är – ja, det är en öppen fråga. Många kvinnor jag träffat har varit stela, trista, torra, oromantiska, kalla eller hårda individer.

Om det är sant att man ser sig själv i andra är jag en rätt värdelös personlighet.
🙁
Men man måste väl vara två för att kunna dansa tango?

Jag ser i vilket fall en trist parallell till tiden då lärarna på högstadiet och gymnasiet straffade mig för min personlighets skull.

Vissa smutsränder går aldrig riktigt ur…?

”Nä, jag ä inte bitter…”

1 tanke kring ”Saker som skrämmer bort kvinnor

 1. Wilma

  Läser igenom lite gamla grejer, som du har skrivit och hamnade nu här….. Ska tycka-till-lite, punkt för punkt. Att prata KÄNSLOR på en dejt är helt okey, om hur du mår etc, men inte om tidigare erfarenheter av andra tjejer. Ingen vill höra om killens/tjejens ex, när de är ute på en mysig dejt. Helt okey att skoja om PENGAR OCH INKOMST, men som i ditt fall, då du fick upprepade frågor, om hur mycket du tjänar…..vore jag dig, skulle jag tacka för kaffe och gå. KOMPLIMANGER och att du vill TRÄFFA henne igen, är okey. Att ge tjejen en DIKT är också okey, men vid ett senare tillfälle. Att du visar dig GENUINT intresserad och inte bara sitter och gäspar uttråkat, är ett stort plus. HUMOR och att HÖRA AV SIG, är också helt okey. Du ska inte behöva buga och krusa på en dejt, för att vara TILL LAGS. Ni är två på dejten, båda får bjuda till…… Man känner när en dejt är på sluttampen, spelar ingen roll, vem som AVGÖR när dejten är slut…..det ska komma naturligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *