Kläder gör kvinna galen

Kvinna med lägenheten full med kläder får vansinnesutbrott av raseri eftersom hon inte har några kläder att ha på sig. Sic!

Visst blir hon lite lik Donkey Kong eller nåt 27 sekunder in i klippet?

Jämställt att hon skyller ”klädesbristen” på honom med motiveringen att han inte köpt kläder åt henne. Hon är väl vuxen och självständig nog att köpa kläder i tid själv? Men i all ilska och frustration får han kanske skulle sig själv som som bara sitter och filmar.

Tur i alla fall att hennes kläder inte var fulast i Sverige?

8 tankar kring ”Kläder gör kvinna galen

 1. Henrik i Luleå

  Den här bruden var ju till och med på SVT Debatt förra året där ämnet var denna video och hur hon reagerar i den. Hon tycks inte besitta den minsta tillstymmelse till självförtroende när hon reagerar på detta sätt och man undrar verkligen vad som gjort det.

  Vidare undrar man vad som gör att SVT Debatts redaktion tycker att en video som denna är värd omkring 15-20 minuters debatt i TV finansierad av skattepengar. Ja ja, hon blev arg för – ja, för vad då? För att pojkvännen inte köpt kläder åt henne och en av hennes plagg är trasigt – det tycks vara de enda urskiljbara anledningarna till hennes raseriutbrott.

 2. Elakingen Inläggsförfattare

  Ja, onekligen märkligt mycket uppmärksamhet, i SVT, i Fredrik&Filips nyårsgala på Kanal5, och när det gäller arga kommentarer på YouTube. Hysteriska kvinnor har ju alltid funnits, och de har ofta en anledning om än kanske något svårbegriplig.

  Enligt Fransesca själv i debattinlägget på:
  http://svtdebatt.se/2010/11/jag-star-for-mitt-raseriutbrott-och-fler-kvinnor-borde-gora-som-jag/

  ”London var nära, jag var desto längre bort. Min oförmåga till planering och min tidsoptimism drogs till sin spets. Vad fan ska jag ha på mig? Min korta visit på 24 timmar satte stor press på min outfit, den skulle kunna bäras både till shopping, utgång och bekväm att ha på flygresan. Ångesten smög sig sakta på medans tiden innan planet skulle lyfta gick desto snabbare. Mitt italienska blod började koka och jag övergick snabbt till ett psykotiskt tillstånd där allt blev svart. Lägligt så var min pojkvän redo med filmkameran och tog tillfället i akt att jag äntligen skulle få se ett av mina utspel på film.
  (…)
  Några av de påhopp som gjorts är bland annat att jag ska bli straffknullad, att jag ska bli våldtagen, att jag är en hora, att jag hör hemma i köket och detta fortsätter i all oändlighet. ”

 3. Henrik i Luleå

  Om det är så det ser ut när italienskt blod kokar undrar jag var ryktet om att italienarna skulle ha hetsigt temperament kommer från. Hon reagerade snarare som en tjurig 5-åring. Men det är kanske det hon är också.

  En 24-timmars vistelse i London hade väl krävt att jag skulle plocka fram ett relativt fräscht par jeans och om klimatet tillåtit – en lagom bekväm t-shirt alternativt en långärmad skjorta samt någon neutral jacka. Jag må vara enkel i klädsel, men då slipper jag bli arg när jag inser att jag plötsligt tvingas använda kläder som inte passar för en utlandsresa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.