Ibland är jag ute och cyklar

Igår jävlades det igen. Inte nog med att det regnar på min semester, enda regnskuren under dagen kom när jag var på långtur på söder. Tur att träningskläder torkar snabbt och att himlen inte blev så bögig den här gången.

I försomras när jag var ute och cyklade i solskenet ställde sig en buss över övergångsstället. Den optimistiska busschauffören trodde han skulle hinna ut i rondellen vid Skanstull innan det blev rött ljus, men istället blockerade han cykel- och gångbanan där jag skulle över.Vi fick åka runt istället.

För att markera boxade jag till bussen mitt i röven!

Tanken med mitt knygnävsslag var att buckla till plåten och göra bussen mör, öm och trött.

Visa vem den hade att göra med, helt enkelt.

Det gick sådär…
🙂

Förutom ett donk-ljud hände nada. Så jag var allt ”ute och cyklade” i min ambition att markera missnöje.
🙂

Jag får trösta mig med att min cykel är bättre än en flickvän.

Mindre framhjul än bakhjul = Konstant nedförsbacke!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *