Är elakhet bättre än snällhet?

Vissa snubbar kommer undan med nästan vad som helst. Till skillnad från mig som blir utfryst av tjejer för minsta lilla fel eller ingenting alls.

Jag såg ett exempel på detta på TV för någon månad sedan. Ett program om skämt som spårat ut. Pojkvännen filmade när han skulle ”skoja” med sin flickvän genom att lägga en vaxtejp eller vad det heter på hennes ena ögonbryn. På så vis kunde han elakt, respektlöst och opålitligt nog slita bort hela ögonbrynet för henne.

Kvinnan låg och sov och var därmed försvarslös. Så han skred till verket och hon vaknade och skrek. Förbannad förstås, men efter att hon frivilligt vaxat bort andra ögonbrynet för att få ”jämnhet” i ansiktets utseende var klippet över.

Speakerrösten förklarade att paret idag är gifta!

Där ser man vad vissa andra män kan komma undan med. Själv har jag aldrig gjort något så elakt mot en flickvän eller vän(inna), så det är tydligen något annat hos mig som skrämmer bort kvinnor.

Är det:

1 Min personlighet
x Mitt utseende
2 Min livstil

Ingetdera verkar troligt om man frågar mig. I min bittra verklighet är kvinnor bara obegripliga när det gäller relationer. 🙁

”Nä, jag är inte bitter!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.