Personbästa i benpressen

Det var jämt skägg men efter några sekunder var de 260 kg i benpress uppe! Härligt med nytt personligt rekord.
🙂

Egentligen skulle jag inte ha tränat idag när jag gymmade igår, men det kröp i låren idag också så jag begav mig till SATS i alla fall. Trots att nacken inte kändes hundra efter förmiddagens läspass på en solig varm balkong.

När jag nu tänker efter åt jag kött från samma djur två gånger på raken idag. Det brukar jag inte göra, då variation förnöjer. Lunchen var gröna linser och fläskkarré med ben. Kvällsmat efter gymmet var tunna revbensspjäll och råris.

Båda köttsorterna är från gris. Och som bekant är man det man äter – i mitt fall kött. Och mer kött ska det bli på denna vackra manskropp.

Oj, där blev det lite hybris igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *