Nazismens kreatur

Stackars offer i Norge.
🙁

Och stackars anhöriga.

DĂ„det utfört av nazismens hjĂ€rndöda kreatur nu riskerar att skapa en antirasist-stĂ€mning i Nordeuropa sĂ„ det kommer att gĂ„ Ă€nnu sĂ€mre att diskutera invandringsfrĂ„gan. Det var ju redan tidigare ett ganska kĂ€nsligt kapitel Ă€nda sedan Hitlers vansinne…

Sverige Àr ett av de EU-lÀnder som Àr sÀmst pÄ att sÀtta invandrare i jobb, enligt statistik jag lÀst i affÀrstidningar. Antingen blir vi bÀttre pÄ att integrera och ta vara pÄ invandrarnas kompetens, eller sÄ tar vi emot fÀrre flyktingar (för tydligen skulle de fÄ det bÀttre i andra lÀnder). NÄgondera mÄste ske, annars ökar risken för att det smÀlla i Sverige ocksÄ.

Sverige bör ta emot relativt mÄnga invandrare, frÄgan Àr ju bara hur mÄnga?

Är Sverige förresten bĂ€ttre eller sĂ€mre pĂ„ Norge nĂ€r det gĂ€ller invandring?

Massmördaren och nazistsvinet Anders Behring Breivik ville korkat nog stoppa invandringen med vÄld och död. Ironiskt nog kan dÄdet komma att fÄ motsatt effekt om det blir en antirasistvÄg som tystar debatten om problemen kring invandring i Sverige.

5 tankar kring ”Nazismens kreatur”

 1. Robban

  Media har konstigt nog mÄlat upp Anders Behring Breivik som nazist, nÀr han i sjÀlva verket Àr motsatsen. LÀser man hans manifest framgÄr det att han Àr anti-rasist, hatar nazismen och ser judarna som sina frÀmsta allierade. Man gör sig en björntjÀnst om man svÀljer medias falska beskrivning.

  Kan rekommendera följande radioinslag med Jonathan Leman frÄn Expo: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1637&artikel=4616193

 2. Elakingen InlÀggsförfattare

  Eftersom han var extremt anti-muslimsk och fördomsfull mot muslimer sÄ Àr han vÀl definitionsmÀssigt rasist? Traditionell nazist och vit makt-nolla mÄ det sÄ vara att han inte Àr.

 3. Robban

  @Elakingen
  Nej, rasist Àr han inte. Han pÄstÄr att ras inte alls har nÄgon betydelse och tar starkt avstÄnd frÄn BNP just pga detta. Han Àr mycket riktigt anti-muslimsk men islam Àr som bekant en mÄngetnisk religion med anhÀngare frÄn mÄnga olika folkslag vÀrlden över.

 4. Elakingen InlÀggsförfattare

  Jag vet inte om jag vill tro pÄ vad den dÀr massmördaren skriver. Men Àr det sant sÄ Àr han ju nÄgot sÄ ovanligt(?) som en frÀmlingsfientlig, fördomsfull islamofob som inte alls Àr rasist.

 5. Robban

  Inget ovanligt alls egentligen, men nÄgot media ogÀrna lyfter fram. Han Àr sionist!

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *