Fy fan för Siba… s reklam!

Fy fan för Siba och deras töntiga jädra reklam ”I Fabians värld”. Den senaste veckan eller så har jag sett på Simpsons och Family Guy på TV6 och Sibas löjliga och jobbiga reklamskit går 1-2 gånger varje reklampaus.

Reklamdravlet kommer så plötsligt att jag inte alltid hinner stänga av ljudet eller byta kanal i tid. Med tanke på hur drygt det är att lyssna på den fåniga götebåsska dialekten och den patetiska imitationen av ugglan från ”I Fablernas Värld” är det en ren plåga.

Vad är det för fel på er, Siba? Skärp er!

Jag ska försöka att aldrig köpa en produkt från er någonsin igen bara för att er reklam är så irriterande.

Av samma anledning köper jag aldrig Cloetta Polly, eftersom musiken i de reklamfilmerna var så kass.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *