Pressad av bänkpressen

Precis som förra lördagen blev det bara ett lyft på 91 kilo i bänkpressmaskinen idag. Dags att variera och kanske även vila lite. Det har gjort susen tidigare.

Annars bra pass, främst i dips. Precis som förra passets mönster även där.

Två dagar tidigare var det tänkt att jag skulle satsa i axelpress fri skivstång. Men något ledigt ställ med skivstång fanns inte. SATS har nämligen inte behagat skaffa mer än ett. Där det fanns plats köpte de istället in ännu fler hantlar. Dumt.

Jag tog 2 st 24 kilos hantlar istället. 48 kilo fick jag upp eller nästan åtminstone. Men det var trögt. Nu är hantlar alltid tyngre än skivstång, och jag har aldrig axelpressat upp så tunga hantlar tidigare.

Om jag någon gång får möjlighet att testa mig med skivstången så får vi se vad denna lilla prestation indikerar.20 kilos hantlarna 5-6 gånger har jag gjort tidigare.

Kul att fortsatt kunna göra 3-4 lat pulls med 5 kilo kring midjan. Det tangerar ett gammalt personbästa och matchar väl det jag gjorde nyligen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.