Tittut lille kisse!

På balkongen under min såg jag plötsligt idag hur det satt en liten söt kissekatt och tittade på mig. Skyndade mig in efter mobilen för att ta några foton.

Är den fyrbenta hårbollen nyinflyttad, månne?

Vojne, vojne vad katten stirrade på mig och följde mig med blicken när jag fotade den.

3 tankar kring ”Tittut lille kisse!

  1. XTIO HUMOR på HÖG NIVÅ

    haha tjenare. skön blogg du har. 🙂 tjecka min, eftersom du gillar humor så borde du gilla min blogg också. 😉 Eller du kanske inte gör det allas! Så ska ge dig ett litet smak prov. Vad är Roligast att driva om? Svaret har du redan i ditt huvud just nu, gå då in på min blogg och jag träffade rätt på din humor! 🙂
    (förlåt om du inte gillar dessa medelande, men jag kan inte sluta att försöka gör människor glada) 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.