Vem blir den nye Bagdad-Bob?

Familjen Khadaffi (Ghadaffi?) tävlar om att bli den nye ”citatmaskinenBagdad-Bob. Tidigare har vänsterdiktatorn Muammar Khadaffi sagt att ingen demonstrerar eller är emot hans smutsiga diktatur och att de är oövervinnerliga. Men nu kontrar hans lille pojke, Saif Al-Islam:

”Jag ser oss som segrare. Vår ställning är stark.”

Den otrogna hunden Saif al-Islam hävdar alltså seger. Eftersom han redan kan vara infångad lär uttalandet ha skett strax innan, vilket gör påståendet löjligt nu när Tripoli har fallit. Om grisen nu är rätt översatt… Helt fantastiskt i så fall vilken desperat och töntig propaganda.

Återstår snart bara att fixa överstesvinet, så är förhoppningsvis det värsta blodbadet över. Det hela lär gå fort, rebellerna har ju riktigt motiverade tuffingar med sig.

Till sist det roliga klippet där Khadaffi pratar svenska:

2 tankar kring ”Vem blir den nye Bagdad-Bob?

  1. aster

    vilken dubbelmoral!
    Samma folk som under 3-4 decenier tjänat miljarder på vapen o div.affärer med GAD-familen nu vänder ryggen som kappan och detta i god traditionell etik skall betraktas som merit för fortsatt korrupta affärer och om möjlig tillsättning av en ny gubbe som ska följa de nya riktlinjern annars blir utfysning o bojkott. Problemet är inte nationella härskare utan I-länder som vill fortsätta sin koloniala rov och tillåter inga folkvalda regimer. Saudi klanen, Jordan-dömet, sionistpacken och div. banditer understöds med vapen o underrättelse tjänst för att förlänga tyranin,fy vilket folk!

  2. Elakingen Inläggsförfattare

    Mja, t.ex. USA stödde Mubarak i Egypten (pga olja och behov av ”stabilitet”) samtidigt som man i hemlighet stödde oppositionen (pga demokrati etc). Det är en sorts dubbelmoral, precis som det som sker i Libyen. Men att helt isolera alla som inte är demokratier är inte nödvändigtvis effektivt det heller, Nordkorea och Saddams Irak bet ju inga bojkotter mot.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *