Två rekord på samma dag

I onsdags eftermiddags unnade jag mig en pizza och lite underbar påskmust till lunch. Tydligen ingen dålig uppladdning 🙂 för det blev två rekord det passet.

Rekord nummer ett. 52,5 kilo och axelpress. Det var utan marginal och jag fick sänka skivstången någon cm i höjd med hårfästet, men jag var eller hann aldrig bli orolig. Det var som att musklerna kände att de kunde klara det. Jag tog i som ett tokig och visst gick det.

Lyckades även med ett lyft på gamla personbästat 50 kilo i andra setet.Jag fick sänka skivstången någon cm i höjd med hårfästet även under detta lyft.

Inget dåligt axelpass trots lite träningsvärk mellan skulderbladet efter ryggpasset i måndags.

Rekord nummer två. Sen jag tränat axlar färdigt gjorde jag några pull ups med fokus på biceps och det blev 8 lyft.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.