Träningsveckan

Tisdag: Benen på gymmet. 2 reps på 255 kg och 2 reps på 250 kg. Bra, men inte perfekt. Indikerar att jag ligger kring personbästat 260 kg om jag gör ett maxlyft.

Efter att ha vilat ett par dagar mitt i veckan tränade jag lätt hemma i fredags. Skuggboxning, benlyft för att träna magen, några tåhävningar men kanske framför allt några knäböj på köksstolen. Ger ofta träningsvärk i julskinkorna – så även denna gång!
🙂
Update 4/9: Gjorde även armhävningar, kändes som det gick rätt lätt att nå 60 st, men jag tappade räkningen på slutet, men det var inte färre i vart fall.

Lördag 3 september – eftermiddag. Axelpress 3 reps på 50 kg var nytt rekord på den vikten. Sen blev det noll och intet på samma vikt i andra setet, så jag gick utan egentlig paus ned på 40 kg istället. Då blev det 4-5 lyft.

2 tankar kring ”Träningsveckan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *