Alla dessa konstiga drömmar

Under den senaste veckan har jag haft flera konstiga drömmar som jag roligt nog kommit ihåg. Den ena är galnare än den andra är bisarr:

  • En natt drömde jag att jag av misstag rakat bort 75 procent av vänster ögonbryn. Det såg inte klokt ut. Jag stod där i drömmen framför spegeln och hade lindrig ångest.
  • Natten efter drömde jag att jag höll på med någon konstig manick. Den var ungefär som en schweizisk armékniv fast stor och klumpig. Mina händer och fingrar blev skurna och slagna av grejer som for ut och mina fingrar blev avknipsade. Men det var inte alls hemskt eller gjorde särskilt ont så jag fortsatte ett tag till.
  • Jag har också haft ännu en (mar)dröm om myror. Inget särskilt hände, men det var hemskt ändå och jag var som vanligt övertygad om att det var myror i sängen när jag vaknade.
  • Så till den sista drömmen, som gick ut på att jag hade problem att spola en stor bred toalett. Jag tror den stod i mina föräldrars badrum, men jag är inte säker. Efter några spolningar var det alldeles fullt med skit – frustrerande. För det var inte mycket alls från början…

Sådärjag, nu ska jag duscha och sen gå och lägga mig och sova. Så får vi se vad hjärnan hittat på för dumheter och tokerier.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *