Vilken avvisningspolitik?

Kommunisten Lars Ohly har ”ohlyckligtvis” skrivit ett debattinlägg där han ånyo häver ur sig en massa saker som inte stämmer med den verklighet jag lever i.

”Vi i Vänsterpartiet är kritiska till den moderata avvisningspolitiken…”

Vilken då?

Moderaterna och Alliansen släpper ju fortfarande in fler flyktingar än landet klarar av att integrera. Detta trots att vi rent statistiskt sett är ett av de sämsta länderna i EU på att sätta flyktingar i arbete.

Därav alla våldsamma samhälls- och främlingsfientliga invandrargrupper, i t.ex. Backa och Rinkeby. Till och med vissa svenskar av utländsk härkomst överväger ju rösta på SD bara för att stoppa den oansvariga massinvandringen. Se t.ex Uppdrag Gransknings reportage här om veckan så ser du exempel ur verkligheten på föregående två meningar.

”…en inhuman borgerlig avvisningspolitik som vi länge kämpat mot tillsammans.”

Jaha, vilken då?

Självklart ska vi släppa in många invandrare. Frågan är bara hur många. Just nu känns det för mig som att det blir lite väl många. I alla fall flyktinginvandrare, som vi är ganska dåliga på att ta om hand.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *