Veckans optimst och lobbyist

Man brukar säga att varje krigs första offer är sanningen. Men ibland blir det bara löjligt. Som, nu när Khadaffis kreatur håller på att besegras och förintas till sista man och kvinna.

Bara delar av ett fåtal städer återstår av inbördeskriget, men ändå fortsätter förlorarna att mata på med sin roliga propaganda:

Dagen innan hade Aisha Khaddafi, dotter till Muammar Khaddafi, sagt att hennes pappa mår bra och han fortsätter kämpa mot ”förrädarna” som nu styr landet.

– Var lugna, det går bra för er store ledare. Han har vapen och kämpar vid fronterna, sade hon telefon från Algeriet till den Syrienbaserade tv-stationen Arrai, som regelbundet sänder budskap från Khaddafilägret.

Hmmm. Någonting säger mig att det inte går så bra för ”den store ledaren”, även känd som ”Grishunden som lät tortera bulgariska sjuksköterskors nakna kroppar med el jättelänge plus hårda slag under fötterna så de blev blåsvarta”. Källa: Sjuksköterskornas berättelse återgavs i tidskriften NEO, eftersom de granskade FN:s misslyckade arbete för mänskliga rättigheter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.