Lite bittra sanningar om dejting

DN skriver lite om en nätbluff som kallas nätdejting. Tyvärr kommer Sveriges sämsta nätdejtingtjänst Match.com till tals:

– Det är praktiskt att sitta uppkurad hemma i värmen och bestämma dejter. I vårt klimat är det svårt att hitta någon ute när folk går omkring med kapuschonger på huvudet, säger Hanna Bergholm, marknadschef för Match.

Nu är det som bekant inte mängden kläder som avgör om man hittar någon kärlekspartner eller inte. Det hela handlar däremot om att folk sitter mindre framför datorn när det är sommar och sol än nu på hösten. En klassisk vädereffekt som påverkar alla sajter, inte bara nätdejtingsajterna.

Synd för övrigt att det är mest spam på dejtingsajter som Mötesplatsen. Det är både lättare och billigare att dejta och uppvakta sig själv och skicka kärleksbrev till den egna epostlådan.
”Själv är bäste dräng.”
🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *