Ett arv för att hjälpa

Här kommer ett spam från någon (ellheman@yahoo.nl) verkar tro att jag har en kyrka och att jag ska jobba med samhällets svaga och utstötta. Sic!

Dearly Beloved,

My name is Ellen Heuman a dying woman who has decided to donate what i have to you/church. I am 69 years old; I was diagnosed with esophageal cancer 2years after the death of my husband who has left me everything he owned. My doctors told me i will not live long because of my health, that is why i decided to WILL/donate my money to you for the good work of humanity, to help the motherless, less privilege and also for the assistance of the widows.

Here are the Contact details of my lawyer:
Name: Tony De Boer
Email: tonboer@aim.com

I have notified him about you. I know i don’t know you but i have been directed to do this. I wish you all the best and may the good lord bless you abundantly, and please use the money well and always remember to extend the good work to others.

Yours in the Lord,
Ellen Heuman

”…and also for the assistance of the widows.” Jag läste först ”windows” och tyckte det därmed såg ut som att jag skulle använda pengarna jag får till att hjälpa Microsoft utveckla Windows. 🙂 Jag tror dem har tillräckligt med pengar själva…

Fast den webbaserade versionen av Windows är ju sådär. Norrländska Windows är bättre.

Men nu stod det ju ”widows”, alltså änkor. Och det låter ju lite ojämställt att bara hjälpa änkor men inte änklingar. Därför tackar jag (genom att skriva denna mening) nej till alla miljonerna. Inte för att det finns några pengar att få av dessa spammare, men ändå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *