En byggfirma för mig?

Min USA-ättade ex-kollega Haig skrev ett inlägg på fejjan jag bloggar om här bara så att jag kommer ihåg det. Om jag någon gång ska anlita hantverkare så kan det vara bra att inte behöva börja på noll utan ha några referenser klara.

Jag har hittat hantverkare som kommer och går i tid
Håller så rent de kan
Håller tidsplan
Håller priserna
Lyssnar
Är trevliga och hjälpsamma

Byggide´my hat off to you.

Byggidé Stockholm AB alltså. Kvalité kan ju spara både tid och pengar, så det är nog bäst att skriva ned små tips som kommer förbi.

Fördelen med att blogga om saker och ting är ju att det ofta är lätt att hitta gamla dokument i sökrutorna. Till skillnad från när jag sparar på lappar eller skriver i diverse dokument som hamnar i mappar på hårddisken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *