Någon form av stående knäböjrekord i maskin

Tisdag: Jag vägde ett kilo mer än vanligt, 84 kg med skorna på. Troligen för att det var senare på dagen, mer mat i mitt inre system.

Väl igång lyfte jag i ”Smith”-maskinen, alltså stående, knäböj. Orkade 2 lyft på 121 kilo, vilket är tyngre än någonsin. Nu hade jag inställt på att det inte skulle kunna gå lägre än till 7:e pinnhålet nerifrån, men då mina ben var 90 grader, eller mkt nära det, så säger vi att det är ett nytt officiellt rekord.

Kan jämföras med de 111 kg jag gjorde lika djupt men flera reps 9 oktober.

Söndags: Första passet efter en liten halsinfektion/förkylning utan eg. snuva. Gjorde 2 reps i lat pulls med 10 kg kring midjan. Inget rekord.

Lyfte 50 kg i axelpressmaskinen med två hantag, ingen skivstång. Alltid något.

För över en vecka sedan: En kort tid innan förkylningen i veckan tränade jag axlar, vill jag minnas. Snackade med min PT Kristian som hjälpte mig ta ut det sista i axelpress med fri skivstång. Gratis, han var där och tränade privat.
– Tack för hjälpen och de goda råden!
Jag ska boka in ett bänkpresspass under hösten med dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *