Månadens desperados

DI Weekend har en liten pärla om en desperat man, närmare bestämt demokratiske kongressledamoten Anthony ­Wiener, som trodde att en kvinna raggade på honom på Fejjan:

”I USA har Facebookskandalerna duggat tätt den senaste tiden. Den demokratiske kongressledamoten Anthony ­Wiener tvingades avgå efter att ha skickat lättklädda bilder av sig själv till en ung kvinna. Hon var imponerad av Wieners politik och skrev kommentaren ”hot” på hans Face­book­sida. Han trodde att hon menade att han var het. Bilderna som var ämnade för henne privat spred sig som en löpeld på inter­net, och en politisk karriär var över.”

Skicka lättklädda foton av sig själv bara för ett enda ord på en sida… Kvinnor fattar nog inte hur gärna vissa män vill ha dem och vad små saker kan starta för tankegångar och förhoppningar.

Istället blir de chockade och förbannade när männen agerar och männen blir då bortgjorda. Som Anthony ­Wiener ovan, som i ensamhet och desperation trodde det gick att gå från noll till hundra med en kvinna så snabbt och lätt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.