Kanal5 förnekar censur av chokladfitta

Jag skrev till Kanal5 här om dagen, eftersom jag blivit så besviken:

”Jag såg just några minuter av avsnitt 501(?) av  Girls of the Playboy Mansion, av en ren ”tillfällighet”, jag lovar! 🙂 Och  till min förvåning så var även små chokladbitar censurerade/suddiga. Min lilla  fråga är om det är Kanal5 som censurerar, eller om ni köpt in redan censurerat material från USA? Varför är det censur och vem styr vad som ska  döljas?”

Svaret blev:

Hej
Tack för ditt mail och för visat intresse.
Nej vi gör inget med det programmet, det är så vi har fått det.

Det var alltså inte Kanal5 som förvägrade mig möjligheten att se en chokladavgjutning av en blond tjejs fitta.

Jakten på den skyldige går därför vidare… 🙂 Eller inte, för jag bryr mig inte. Amerikaner och deras censuriver. Varför alls göra en show om Hugh Hefners knulldockor på Playboy Mansion när de ändå censurerar allt från bröst till geggveck?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *