Galnaste energi- och spartipsen i kristider

Låt oss först sammanfatta utvecklingen under de senaste månaderna:

  1. Inget hände när världen skulle gå under 21 maj.
  2. Inget hände när världen skulle gå under 21 oktober.
  3. Inget hände när världen skulle gå under 11 november. Eller om världen skulle bli bättre? Eller både och? Vem bryr sig…

Bland de inte helt normalbegåvade som trodde annorlunda har mycket läsvärda texter skickats ut, som dessa levnads- och spartips i kristider från Siljans Måsar:

Silver går att lägga i vatten och blir antiseptiskt. Pepparrot bra för normalfloran i tarmen max struken tsk/dag vid Tarmproblem. Vid stark törst, sug på stenar. Det finns sätt att hämta värme inifrån sig själv. Fokusera på ditt inre, vid solarplexus ungefär, tänk dig att du har en inre sol, fokusera på den till du börja känna av värmen, sedan låter du den värmen sprida sig ut i hela kroppen, du kan tänka dig att du har en lotusblomma i var hand där värmen och ljuset strålar ut, du kan lägga händerna på din egen kropp eller någon annans och ge Healing på det viset om du inte har ett eget sätt att ge Healing. Be också då om det högsta Gudomliga Ljusets beskydd, det kan hålla dig varm länge, träna gärna på det här, det går att använda när som helst när du fryser. Glöm inte att jorda dig i Moder Jord. Gör på ditt eget sätt eller tänk dig att du sätter ner dina fötter i jorden och att det växer ut rötter under dina fötter åt alla håll och ner till Moder Jords Inre Kärna. Tacka Moder jord för att hon bär dig.

Siljans Måsar rekommenderar alltså survivalisterna och de som drabbas av kris i verkligheten (och inte bara går omkring och ojar sig) att bland annat:

  • ”Vid stark törst, sug på stenar.”
  • ”Be också då om det högsta Gudomliga Ljusets beskydd, det kan hålla dig varm länge”
  • ”Glöm inte att jorda dig i Moder Jord. Gör på ditt eget sätt eller tänk dig att du sätter ner dina fötter i jorden och att det växer ut rötter under dina fötter åt alla håll och ner till Moder Jords Inre Kärna. Tacka Moder jord för att hon bär dig.”

Det här med att ge en sten en avsugning när man är törstig är det mest konkreta spartipset. Tankelekar som hjälper dig och håller dig varm i alla ära, men att släcka sin törst genom att dricka sin egen saliv är verkligen en kretslopp och en problemlösning som heter duga.

Att folk som dör av törst inte tänkt på det?

Men nu hände som förväntat ingenting igår när datumet var så binärt som 11.11.11 och därmed behöver vi mer eller mindre normala människor inte stoppa stenar i munnen, lägga familjesilvret i vatten, låtsas att vi har lotusblommor i händerna etc.

Nästan lite trist, faktiskt.
🙂

En tanke kring ”Galnaste energi- och spartipsen i kristider

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *