SCUM-manifestet liknar Breiviks

…SCUM-frågan i Aftonbladet Kultur av Athena Farrokhzad. Hon gillar SCUM. Men hon berättar att hon just varit i Norge för att föreläsa om SCUM och där möttes hon av hat, och publiken jämförde SCUM-manifestets hatbudskap med massmördaren Breiviks hat och hans manifest. Intressant mothugg.

Håller helt med i mothugget, om uppgifterna på Genusnytt stämmer. Vänsterns feminister är ofta lika rättvisa och icke fördomsfulla som norske massmördaren Breivik.

Det känns som samma generaliseringar, hat, brist på nyanser, och religiösa fanatism i tron på sitt manifest. Inte så konstigt kanske, då kommunismen alltid varit en sorts ekonomisk rasism.

Ta alla dessa vänstervridna kulturnissar och -nisselinor som älskar att likt neantertalare bröla ut sitt generella hat mot pojkar och män. Snacka om fördomar och okunnighet. Håna dagens skolpojkar bara för att några gubbar betedde sig illa förr i tiden.

På Turteaternas skattefinansierade SCUM-föreställning frodas sexismen och fördomarna. Att skrika ut att halva befolkningen är en biologisk olycka låter inte jämställt. Däremot påminner det om devisen hon som sa det hon var det.
🙂

3 tankar kring ”SCUM-manifestet liknar Breiviks

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *