Det krävs arbete för att få se nakna damer

En vandal och tjuvtittare har borrat hål ned i damernas duschrum i Halmstad Arena, rapporterar TT.

Företagsamt, onekligen. Men det är dessutom brottsligt att vandalisera, och inte snällt att tjuvtitta. Att han eller hon dessutom lagt ut liggunderlag för att verkligen kunna ligga där och stirra gör det hela riktigt seriöst, men samtidigt rätt hög pervostämpel.

Det blir bara så patetiskt att ligga där och glo som ett ensamt fån, som inte har något vettigare eller mer socialt för sig här i livet. Skämmigt!

2 tankar kring ”Det krävs arbete för att få se nakna damer

 1. Illwill

  Hmm, jag störde mig på ett ordval, nämligen: ”ensamt”.

  1. Varför är det så fel att vara ensam?
  2. Är det bättre om det var en grupp som tittade på damerna?

  Vettigare i livet? Tja, som vad? Man kan göra som AFA etc, slänga sten på snutar? Det finns många som gör värre saker, det här är ju tills vidare rätt harmlöst (dock finns det väl risk för att en sådan person tar ”nästa steg”).

  Mer socialt? Vad är så bra med att vara social? Mona Sahlin är social, Maud Olofsson är social….snitt-IQ:n i Sverige ligger runt 100 (och sjunker snabbt tack vare vissa berikande element), varför i hela världen skulle man vilja umgås med en samling idioter?

  Nä, nu ska jag ta och sätta mig (ensam!) och titta på lite porr (där samtliga inblandade var medvetna om att det var just porr de spelade in!).

 2. Elakingen Inläggsförfattare

  Det är inte fel att vara ensam, men i alla fall jag vill hellre umgås med en flickvän än behöva titta på nakna damer som inte bryr sig om mig. Att bilda familj är antagligen en större upplevelse och mer socialt än att bara vara ensam och titta på andra, allt medan livet passerar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *