Kulturen som kör iväg kvinnor

Invandring är i allmänhet bra, det behövs särskilt med den demografi Sverige har. Frågan är bara hur stor invandring vi ska ha.

Jag läser i årets sista nummer av NEO hur norrorts lokaltidning Vår Linje 2010 skickade ett par kvinnliga reportrar till Cafe Nejo i Rinkeby för att testa verkligheten. Tydligen blev de helt utstirrade av alla männen som var där, och snart var de helt ensamma på uteserveringen. Männen hade gått in. Några andra kvinnor fanns där inte alls. När de gick därifrån fick de höra glåpord på utrikiska. Sic!

Både när NEO och när Vår Linje frågade sexisterna på caféet varför kvinnor inte är välkomna så blev svaret att det beror på deras kultur.

När jag läser om sånt här kan jag inte låta bli att förundras över människor som vill ha fri invandring. Är det så klokt när vi inte kan fixa jämställdhet med den invandring vi har idag? Är det verkligen bra att importera en kultur som är könsrasistisk?

Än mer konstigt är det att vissa vänstermuppar både kan kalla sig muslimkramare och rabiatfeminist på samma gång. Inte för att alla muslimer är sexister eller ojämställda, men det luktar ändå dubbelmoral lång väg! Men sånt är ju vanligt på den politiska vänsterkanten, tyvärr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.