Kräver Sibas VD oralsex?

Halva hösten har jag tvingats höra början på reklamfilmerna från SIBA (för sen snabbspolar jag bort resten eller byter kanal). Jag hatar SIBA:s jobbiga reklam till förbannelse och ska försöka undvika deras butiker i resten av mitt liv.

Men i en av filmerna blir det faktiskt lustigt på ett sätt som SIBA nog inte tänkt på. Farbror Torsten är utsläppt från psyket nu så han passade på att skriva till SIBA och fråga:

Hej!

Jag har sett Fabian Bengtsson i reklamfilmer i flera månader nu och i en av dem (sänd så sent som i november) sitter han nere till vänster i bild och säger:

”You have to go down on me.”

Den gode Fabian pratar antagligen om priset med engelsktalande leverantör, men eftersom det engelska uttrycket ’go down on someone’, alltså att gå ner på någon, ofta syftar på att ge oralsex så måste jag ju fråga om den här reklamsnutten orsakat några missförstånd för Siba? För det är väl priset han pratar om, eller?

Vänliga hälsningar
Farbror Torsten

Trevligt nog kom det ett svar, men tyvärr förnekar SIBA:s informationsansvariga att det är oralsex han kräver i prisförhandlingen. OCh tydligen är det bara jag som undrat vad han egentligen menar:

Hej Farbror Torsten,

Tack för ditt mail!

Fabian syftar naturligtvis på priset och inget annat. Vi anser att vi har varit tydliga med vad Fabian avsåg då han genomgående i den aktuella filmen pratar ”dålig” engelska där han i nästan alla repliker gjort en översättning ord för ord utan att ta hänsyn till korrekt ordföljd.  

Önskar er en god fortsättning på det nya året!

Med vänlig hälsning

Nora Ay
Informationsansvarig

Så det handlade alltså inte om att Fabian Bengtsson krävde en muntlig sexpresent. Synd, det hade ju varit rätt roligt och hade räddat SIBA:s anseende fullständigt. Eller?

Men rent marknadsföringsmässigt funkade det ju på så vis att Fabians svengelska gav lite mer uppmärksamhet, i alla fall via detta inlägg. Inte för alla miljoner de satsat på reklamfilmer blir lönsamma bara för det, men ändå.

1 tanke kring ”Kräver Sibas VD oralsex?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *