Cykelskor is the shit

1 timme 15 min cykel på SATS igår och ingen smärta i knät alls. 🙂 Jag skyller på mina nya dyra cykelskor. Den här gången hade jag även lärt mig hur jag efteråt ska lirka loss dem från clipsen på pedalerna.

Idag körde jag styrka på gymmet. 3 reps i lat pulls med 10 kg kring midjan, följt av nästan 3 reps med 5 kilo. Helt okej, troligen ett tangerat rekord, men ”nära skjuter ingen banan” som min klasskompis Per Sär Lingonbär sade genom halva högstadiet när det begav sig. 🙂

Efter lite rodd körde jag axelpress med hantlar. 4 lyft med 20 kg (totalt 40 kg alltså), följt av betydligt fler reps på 18 kg, och 16 kg. Direkt efter tredje setet matade jag på nästan utan paus med allt lättare hantlar tills jag stod där utan hantlar och körde upp händerna i luften tills det inte gick längre.

Det är alternativ träning, för uthållighet, mjölksyra och variation.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *