MQ har bättrat sig

När jag läser mitt gamla hatbrev till MQ är det lätt att få hybris. Det hela begav sig 2008 när jag tittade på CSI och MQ:s reklam var så irriterande. Då skrev jag:

”Vilken bedrövligt dålig sponsring ni på MQ gör av CSI på kanal5. Från obduktionsbilder och mord kastas man plötsligt till era ”dansande” fult klädda våp och den riktigt mesdumma ”musiken”. Big fan of varumärken betyder tydligen att ni är en big fan of smutsa ner sitt eget varumärke. För det är just vad ni gör, så fruktansvärt irriterande är eran lilla sponsring före och efter reklampauserna så jag verkligen ska försöka undvika era dyngprodukter.”

Idag kan jag konstatera att MQ-reklamen på stortavlorna i höstas var helt okej att titta på. Och det är SIBA jag svär åt innan jag snabbspolar videon eller stänger av ljudet på TV:n, inte MQ:s reklamfilmer (om de ens har några?).

I sann anda av hybris och storhetsvansinne tar jag därför åt mig äran. De har lyssnat på min kritik! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *