Inte alls framåt i lat pulls

Idag på ryggpasset blev det bara 3-4 reps i lat pulls med 5 kg kring midjan. Det är bara lika med första gången jag gjorde det med den extravikten i juli, men då var det andra basövningen för dagen – inte första som nu. Inte bra.

Å andra sidan tränade jag lite biceps i förrgår, men det är en dålig ursäkt.

Resten av passet kändes bra. Inga problem att göra många lyft med 20 kg gånger två hantlar och axelpress. Sen 18 kg, sen 16 kg. Lyfte även ett par set axelpress sittande i maskin, så det blev 5 set axelpress… Övningarna tar lite olika, jag kan få träningsvärk på olika ställen mellan axlarna.

Men det är möjligt jag är något sliten, jag har tränat 4 pass på 7 dagar på gymmet, onsdag, fredag, söndag, tisdag. Ett par dagars vila från tunga vikter kanske gör susen. Fick nämligen lite ont i vänster axel i kabelkrossen idag, kan vara ett tecken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *