Fräcka fredag – Femens visar brösten

Tack och lov är det fredag igen. Det firar jag genom att lägga upp detta foto på barbröstade kvinnor i ukrainska feministiska protestgruppen Femen. Tack till Nyheter24 som hade den goda smaken att inte censurera fotot:

I ett desperat försök att hålla nivån på den här galna bloggen anständig är fotot litet, men vem som helst kan ju klicka på fotot och se det i stort och tydligt format. Ooops, det skulle jag kanske inte ha skrivit, där rök den självcensuren…
🙂

Damerna på fotot är tydligen arga på diverse makthavare och rika som träffas i Davos. Tack vare deras respektive tvenne rundformade mjölkapparaturer får de också mycket uppmärksamhet för sina protester, men kanske inte den typ som de behöver rent politiskt.

För det är väl inte bara jag som tycker det är svårt att ta halvnakna skrikande människor med plakat på allvar?

Och med risk för objektifiera damerna i fråga, deras avklädda överkroppar tar en hel del fokus från deras budskap, vad nu det är rent konkret…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *