Djursex eller kärlek?

Bilderna nedan på grannens katter är onekligen lite ”kärvänliga”. Den första bilden visar hur Mysen och Pysen genomför ett till synes patetiskt försök till oralsex. De är bröder och kastrerade, så det blir inte mycket gjort.

Mysen och Pysen försöker nog inte ens ha oralsex här. De bara luktar varandra i röven, vilket är illa nog.

Mysen och Pysen försöker allvarligt talat inte ha oralsex här. De bara luktar varandra i röven, vilket är illa nog. Deras rövar luktar troligen inte gott.

Puss på dig. Eller också luktar dem bara på varandra här också, vilket är illa nog för deras andedräkter är inte särskilt fräscha alla gånger.

Puss på dig. Eller också luktar dem bara på varandra här också, vilket är illa nog. Deras andedräkter är nämligen inte särskilt fräscha.

Slurp så gott! Här är det kärlek och tunga på samma gång. Fast Mysen slickar nog mest sig själv, och det är illa nog för hans våta nos och håriga päls kan inte smaka särskilt gott.

Slurp så gott! Här är det kärlek och tunga på samma gång. Fast Mysen slickar nog mest sig själv, vilket är illa nog. Hans våta nos och håriga päls kan nämligen inte smaka särskilt gott.

Mysen fortsätter att slicka sig kring munnen. Tycker tydligen att han smakar gott.

Mysen fortsätter att slicka sig kring munnen. Tycker tydligen att han smakar gott. Som den kattprimadonna han är vill han dessutom ha betalt för att fotomodella tillsammans med kattbrorsan, vilket är illa nog. Katter har nämligen rätt dålig koll på begreppet pengar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.