Träningen denna vecka

Gymmade bröstmusklerna igår, blev två reps i dips med 25 kg kring midjan. Rekord. Detta trots att det var andra basövningen för dagen.

Första basövningen var bänkpress i smithmaskinen. Ett lyft på 96 kg med studs på säkerhetsnivåerna. Inte så imponerande längre. Men två lyft på 91 kg på andra setet var bättre på sätt och vis. Upptäckte att jag låg ganska långt ned på britsen, och lyfte rätt högt så att säga. Undrar vad det betydde.

Blev lite ben curls och extensions samt vader också.

I förrgår tränade jag cykel med Hanna L som instruktör, 50 minuter. Mycket stå upp på cykeln blev det. Stå upp komik? 🙂 Nej, vi skulle cykla stående. Kanske var det därför det värkte till ett par gånger i någon nanosekund var i höger knä. Trots allt inga problem, cykelskorna hjälper och det var ett bra pass för både kropp och ”ögongodis”…
🙂

Idag blev det vila, så när som på ett eget litet corepass hemma i bostaden.Variation förnöjer, liksom flexibilitet. Och jag mår ju så bra sen jag tränat och ätit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *