Feminister är som inomhustofflor

Sent omsider hittar jag följande text från Quetzala Blanco, som faktiskt skriver både sant och bra om de mest rabiata feministerna, alltså de hatiska ofta vänstervridna personer  som inte gillar jämställdhet lika mycket som kvinnomakt. Alla feminister är inte sådana, men ändå.

Här kommer ett långt citat:

”Pär Ström kanske inte är någon stor tänkare, han kanske till och med är dum i huvet. Men han är fruktansvärt obekväm i tanken och han ifrågasätter den allra heligaste kon vi har i Sverige i dag.

Han vägrar vara en trivsam hangaround som en oändlig massa svenska fega rädda män är.

Ifrågasätter du någonting som en rolig och bekväm mediafeminist med blått läppstift och en hjärncell säger på svengelska så är du automatiskt en kvinnohatare.

Vad som ska uppröra de här brudarna – och deras manliga hangarounds – är lika förutsägbart som att glo på Bingo med liket. Vems citat ska vi rycka ur sitt sammanhand och vem ska totaltrashas? Vem är mest kvinnohatare just nu? Vad ska diskuteras i dag? Min HBT-kompis som nobbades i dörren på nåt Söderhak? Att det är fint att vara fet? Hur hemskt det är med våldtäkt?

Långtråkiga och bekväma debatter som aldrig utmynnar i något verkligt viktigt. Massa kacklande med ett enda mål: att ha rätt och att ”vinna”.

Det är lite sorgligt, framförallt eftersom det här i slutändan ändå bara drabbar kvinnorna.

Eller de stackare som på allvar tror att de gör varandra en tjänst genom att arrangera galakvällar där de äter chips och dricker vin och diskuterar hur de ska stötta varandra i den kalla hårda mansdominerade verkligheten.

Samtidigt som den mansdominerade kalla verkligheten är upptagen med att casha in på de här tjejernas bekostnad.

För majoriteten av den så kallade feministeliten är bara kuttersmycken med några trivselkilon för mycket. Inomhustofflor typ.

Okej att sätta på hemma men inget man tar med ut.

Okej att ha i kontrollerade former i hjärndöda debatter, men inga som någonsin kommer ta eller tilldelas någon verklig makt.”

Manshatande rabiatfeminister som är verkligen som inomhustofflor.
🙂 Det är många i media som har dem som krönikörer för att kunna tjäna pengar på allt förvirrat och tragikomiskt de skriver, men de är ju inga som duger i seriösa sammanhang. Tvärt om spär de ju bara på alla fördomar om kvinnor i allmänhet och feminister i synnerhet. Trist för oss som vill ha jämställdhet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *