Jag är han som blir över

Via Pelle Billings blogg hittade jag statistik från SCB som berättar att det i alla unga och fertila åldrar är fler män än kvinnor. Bara bland riktigt gamla är det många fler kvinnor.

Till och med den mest grundläggande statistiken talar med andra ord emot mig på kärleksbörsen. Det måste om tvåsamhet ska råda när det gäller kärlek alltid finnas fler singelkillar än -tjejer. Inte för det är största anledningen till mitt ensamma liv, men visst har jag blivit över.

Intressant nog har det känts så större delen av livet, som att jag blivit över. ignorerad av många, tjejer i min generation i synnerhet. Alltid få vänner. Ofta den siste på jobbet någon pratade av rent sociala skäl med.

Har man sen likt jag en personlighet som till och med ger lägre betyg i skolan så blir det inte lättare.

Jag blev faktiskt över redan då. Sist att bjudas upp på dansen på musiklektionerna. Sist att väljas vid idrott. Jag blev över.

Nä jag är inte bitter…

2 tankar kring ”Jag är han som blir över

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *