Billigaste priserna på 91kg?

Ibland när jag använder sökrutorna för att hitta gamla blogginlägg och liknande så dyker det upp reklam som inte alltid är helt relevant. Ta det här med att prisjämföraren Delupe menar att de kan hjälpa mig hitta:

”Billigaste priser på 91 kg från svenska webbutikerna”.

🙂

Snacka om att de har använt någon form av datorprogram för att via Google Adwords få många visningar av textannonserna… Ingen bra marknadsföringsmetod? Eller?

För de har väl inte suttit och tänkt och det här med 91 kg är det nog många som vill köpa så billigt som möjligt. Hur man nu skulle göra för att köpa 91 kg så där i allmänhet. Normalt sett säljs ju varor och tjänster, inte en vikt i största allmänhet…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *