Tjejer som blandar in pappa i sexlivet

Jag läste på Nyheter24 i början av mars om ett sjukt inslag i ett sjukt TV-program jag inte tittar på. Men det här var så bisarrt att jag inte kan släppa det. Det handlar nämligen om när Hannah Widerstedt onanerar i TV i Big Brother och säger de väl valda orden:

”Pappa, förlåt att du fick se det här. Men din dotter är faktiskt kåt om du inte visste det.”

Jag säger inget om att hon var kåt, men att prata till pappa när man leker med sig själv i TV….
Associeringen mellan sex och förälder gör i alla fall inte jag. Oavsett omständigheter. Jag tänker på helt andra saker.

Nu skulle man kunna tro att ovanstående bara är ett uttryck för desperation från en mediakåt tjej i se-på-mig-till-varje-pris-för-jag -vill-bli-kändis-generationen. Men icke.

Jag fick nämligen ett länktips om det här gamla albumet ”My pussy belongs to daddy” och en massa andra roliga och pinsamma album.

Till allas stora glädje går det att klicka på bilden för att förstora den. 🙂

Nu handlar inte framsidan om damens stora krockkuddar, utan om att det står pussy i rubriken, inte pussycat. Pussy betyder bokstavligt talat kisse, men på engelska menar man i princip alltid fitta. Till skillnad från pussy cat, som betyder kissekatt och avser just en katt.

Att skoja om pussy och pussy cat hade jag inte sagt något om. Inte ens i naket tillstånd. Men det där med att blanda in pappa… eller mamma för den delen.

Albumet är från 1957 ut så associationer mellan en avklädd dams könsorgan och hennes pappa är tydligen inget nytt under solen. Det är bara fortfarande lika märkligt.

”My pussy belongs to daddy” finns till och med på YouTube:

Det verkar handla om en kisse, alltså en katt, men det är inte helt givet om man har lite fantasi…

Vad betydde pussy 1957? Om om det bara betyder katt, varför är hon då naken på vinylalbumets framsida? Jag har ju tidigare skrivit att det alltid är en dålig idé att vara naken tillsammans med djur.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *