Skandalia-skräck

Igår kvällst skrämde Skandaliabanken mig något. Hela kontot med alla 83000 kronorna var bara puts väck! Liksom kreditkortet jag aldrig använder.

Illa Skandiabanken…

Skandia, Skandia, Skandia… Skandalia.

Eftersom Finansinspektionen övervakar det hela, och det finns statlig insättningsgaranti, och det såg ut som att Skandia nu när de blivit ägda av Skandia Liv ändrat designen lite grann, var jag aldrig särskilt orolig. Lite stök efter uppdateringar får man leva med på nätet.

Men jag ska nog in nu idag när allt skönt nog ser ut som det ska igen och skriva ut ett kontoutdrag för säkerhets skull…

Jag mejlade idag och frågade vad som hänt och fick svaret:

”Vi drabbades tyvärr inatt av en del tekniska problem på internetbanken, detta ska nu vara löst. Vi beklagar det inträffade.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.