90 kg i bänkpress! :-)

Rackarns bananer, nu idag fick en viss skivstång åka om inte snabbhiss så åtminstone hiss uppåt. Vi pratar bänkpress, fri skivstång och sänkning av denna till bröstkorg. 90 kg – ett skönt personbästa och ett stort steg på vägen mot drömgränsen 100 kg.
🙂

Som vanligt lite storhetsvansinne efteråt, och då jag hade hjälp av PT-Kristian så provade jag på 95 kg. Kontrollerad nedrörelse, men lyckades inte rubba den vikten uppåt.

Sen klarade jag två lyft på 80 kg innan jag behövde hjälp får att klara några till. Inte illa efter två maxlyft.

Därefter en massa små coreövningar och balansgrejer. Kanske kan det hjälpa min lite orörliga ländrygg, den stela baksidan av låren, etc. Bra övningar för sneda magmuskler och annat som fördelar kraften i hela kroppen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *