Tvenne feta grisar

Jag tror att ovanstående bisarra foto är ett gammalt musikalbum, precis som det med hon som sjöng att hennes pussy tillhör hennes pappa. Beastiality betyder mig veterligen djursex, så att döma av det ska knubbisarna på fotot vara… hur ska jag säga… mycket kamratliga med varandra.
🙁
Och jag vill inte veta vem som ska göra vad med vem i så fall…

Rent utseendemässigt kan jag konstatera att naturen ibland inte är vacker.
🙂

2 tankar kring ”Tvenne feta grisar

  1. Carl

    Jag slog upp bandet The Handsome Beasts på Google och fann att de hör till heavy metal genren. Detta är deras debutplatta från 1981. Det ska visst vara sångaren själv på omslaget med sitt favoritsvin. Vem som är vem kan diskuteras.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *