1 maj – en sorgens dag är till ända

  1. Det är en sak att jag tappar mitt grånande hår på skallbasen fast jag bara är 34 år.
  2. Det är lite mer hårresande(!) att jag håller på att få gråa hår i hakpälsen (=skägget), för jag är på väg att se ut som jultomten när jag fyller 40 år. Men det vore i så fall en kul grej, så i nödfall kan jag ta det också.
  3. Men idag, på min 34:e födelsedag, så såg jag det första stora vita hårstrået på bröstet! Blir det en trend kommer jag att se ut som en isbjörn inom tio år eller så. Det vore väl ändå för mycket?! Eller i alla fall inget att brösta upp sig för…

🙁

Jag misstänker att de få damer som alls lägger märke till mig redan tycker att jag är alldeles för djurisk…
🙂
I’m an animal.

Och utseendet hänger på ett hår…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *