Män som hatar kvinnor

De flesta muslimer och utlänningar jag mött har varit oväntat vänliga. Men…

6 av 10 stora moskéers imamer och ”familjerådgivare” uppmanar kvinnor att INTE polisanmäla om de blir misshandlade av sin man. Lika många hävdar att kvinnor måste ställa upp på sex mot sin vilja och 9 av 10 tycker det är okej med månggifte. Detta enligt Uppdrag Gransknings dolda kameror och mikrofoner.

Som Mahmod Adam som inte tycker att kvinnor har rätt att neka till sex eller ska polisanmäla misshandel. Eller den andra idioten som sa nåt i stil med:

”Du ska tänka på att aldrig aldrig polisanmäla.”

Sammanfattning från DN:

”Vid sex av tio var svaret att kvinnan inte hade rätt att neka maken sex. Lika många gav rådet att kvinnan inte skulle polisanmäla mannen för misshandel. Vid nio av tio var svaret att månggifte är okej, under vissa förutsättningar.

När journalisten Janne Josefsson i öppna intervjuer frågade efter den officiella hållningen vid moskéerna var svaren helt annorlunda. Fram tonade bilden av ett islam med en dold och en officiell agenda.”

Det här med att ta heliga skrifter på allvar kan ha sin risk och förklara ett och annat. Eller som det enligt DN står i koranen:

”Sura 4, vers 34 och 38 säger att mannen har försörjningsplikt, men om kvinnorna är illvilliga och uppstudsiga får mannen slå dem som sista instans.”

Nu kommer antagligen Sveriges kulturvänster att ducka i denna fråga. Ingen rasist som Maria Sveland eller någon annan bloggande aggrofeminist kommer att rasa mot imamernas sexism och kvinnoförakt.

Visserligen är imamerna kanske undantag, och kanske även sexisterna i förorterna som inte vågar ha kvinnor i sin närhet också, men eftersom kulturvänstern inte kan sparka på varken USA eller vanliga svenska vita män så går de flesta av dem ned på knä, gapar och sväljer nästan allt.

Sanna mina ord.

För varför skulle kommunister och röda feminister bry sig om jämställdhet nu, när de inte bryr sig särskilt mycket om sexisterna i förorterna som inte vågar ha kvinnor i sin närhet?

Sen är det synd att alla vanliga normala och vettiga muslimer blir utskämda av sexistgubbarna i moskéerna. Allra mest synd är det om kvinnorna som blir lurade av religiösa män som hatar kvinnor.

11 tankar kring ”Män som hatar kvinnor

 1. Timothy Scalari

  Våldtäktsaspekten nämndes inte ens i Uppdrag Granskning. Våld mot en kvinna för att tvinga sig till sex är våldtäkt även inom äktenskapet.
  Sverigens Våldtäktshysterica No. 1, Marianne Ny, borde ju ta tag i var och varannan muslimsk gift fru med tanke på de kriterier hon anser relevanta för våldtäkt och som hon tillämpar för att få Julian Assange utlämnad från England…..

 2. Elakingen Inläggsförfattare

  Ja, på så vis uppmanar eller godkänner ju vissa ”familjerådgivare” våldtäkt. Och att uppmana folk att begå brott är olagligt, så om de säger till männen att det är okej att slå eller våldta frun ska de ju i fängelse.

 3. Mohammed

  Jag rekommenderar att Ni läsa koranen för att förstå vad Islam betyder

  http://www.koranensbudskap.se

  Och lev med era hustrur i vänskap och samförstånd; om ni fattar motvilja mot dem är det möjligt att ni vänder er ifrån det som Gud skulle ha gjort [till en källa] till rik välsignelse [för er]. Koran: 4-19

 4. Elakingen Inläggsförfattare

  Bra påpekande. Precis som att många men inte alla muslimer är bra människor är stora delar men inte hela koranen kärleksfull.

 5. Wunder

  Njae … nu skall vi nog ta det lilla lugna här. Kan knappast tänka mig att det skulle vara ett grovt brott att påstå att det är OK att slå sin fru. Vi har något som kallas uppvigling i brottsbalken. Detta skulle kanske kunna kallas så om man vill tänja på begreppen. Men uppvigling är något man gör mot en folksamling eller dylikt för att få dem att begå ett kollektivt brott. Typ att de skall storma riksdagen. Och det leder sällan till fängelse. Skulel tro att det i praktiken är väldigt få dylika fall.

 6. Mohammed

  Om kvinnor är förtryckta i Islam, varför konverterar tusentals kvinnor till islam i EU och USA?
  varför kvinnor i Sverige bär Hijab och Nikab om de får ta av hijab och har skydd från polisen?

  kolla gärna här för att upptäcka varför kvinnor är förtryckta!!!
  NBC NEWS: 20000 Americans Convert To ISLAM Each Year !
  http://youtu.be/Rfx4glTU5JQ

  Jag sökte via google och hittade följande länk om kvinnor i Islam
  http://hizb-ut-tahrir.dk/content.php?contentid=285&caller=http://hizb-ut-tahrir.dk/category.php?searchword=Kvinder%20i%20Islam

 7. Ardent

  I princip samma mönster som i franska och italienska moskéer. Och detta patrask får våra skattepengar för att sprida dessa medeltida värderingar!?
  Man blir ju mörkrädd för mindre…

 8. ANNA SVENSK

  Min dröm är att skicka ut alla fanatiska muslimer som bori MITT!!!! LAND. Det här är inte rätt, politiker blundar för detta STORA invandrarproblem vi har i Sverige. Varför kommer de hit? Pga förföljelser i sitt hemland? Eller för att bilda en muslimsk stat i Sverige. Jag blir oerhört kränkt av dessa djur. Såg uppdrag Granskning i går och jag är jättetacksam för att detta kommer upp till ytan,dessa oerhörda kränkningar mot alla kvinnor. De ska tillbaka därifrån de kommer, då kanske våra egna ungdomar får ta lite plats arbete kanske de inte får för tyvärr blir det inte några sådana, då dessa personer inte arbetar men vi sparar in på betydligt mycket bidragsgivande, det kan våra svenska ungdomar få ta del av. alltså ETNISKA SVENSKA UNGDOMAR. Tack!!!!Mormor, farmor, som sett denna förödande nedgradering av mitt land SVERIGE.ANNA SVENSK

 9. Elakingen Inläggsförfattare

  Wunder, det är väl snarare anstiftan till brott? I alla fall om brottet är grovt och det sägs till många (i detta fall i moskén).

  Anna, generalisera inte. Många icke svensk-etniska, även ungdomar, är skötsamma och välkomna att bo här.

 10. Elakingen Inläggsförfattare

  Mohammed, religiösa har vilselett människor i alla tider. Inte konstigt med konverteringar.

  ”varför kvinnor i Sverige bär Hijab och Nikab om de får ta av hijab och har skydd från polisen?”
  Ja, en anledning visade ju Uppdrag Granskning. Polisen kan heller inte vara överallt hela tiden.

 11. anonym

  Jag är frustrerad och chockad över att en sida som DN har lagt upp en sådan vilse ledelse om att det står i Koranen i Sura 4(”Kvinnor”) Vers 34 att ”mannen får slå kvinnor?”. Jag ber denna person som har skrivit detta(och folk som faktiskt tror på att detta citat är sant) att han/hon tar upp en RIKTIG Koran och slår upp Sura 4 Vers 34. Såhär lyder den ”riktiga” versen i den suran i Koranen, 34.”MÄNNEN SKALL ha ansvar för och omsorg om kvinnorna med [den styrka och] de andra företräden som Gud har gett dem, Och i egenskap av [kvinnornas] försörjare. Rättfärdiga kvinnor förrättar ödmjukt sin andakt [inför Gud] och döljer [för andra] det som Gud har dolt. Om ni ser tecken på illvilja hos dem, förmana dem då och varna dem och [om detta inte hjälper] håll er borta från deras nattläger och [som sista utväg] tillrätta visa dem HANDGRIPLIGEN…”.

  Nu så får man tolka ”HANDGRIPLIGEN” hur man vill, man kan antingen ta det för givet som om att det betyder att man ska slå,misshandla eller så gör man forskningar och utstuderingar just utav det stycket för att förstå exakt varför det står som det gör. Vad denna vers tilltalar och menar är att du absolut inte får SLÅ KVINNAN utan att du får hålla henne för att visa henne som en gest att du talar ALLVAR då hon inte lyssnar på vad du säger längre. Men det betyder absolut inte att du får fysiskt utsätta kvinnan för hård behandling. Det står inte någonstans i Koranen att man får SLÅ KVINNAN. Och särskilt i Sura 4(”Kvinnor”) så står det under väldigt många tillfälligheter att man ska respektera och behandla kvinnan respektfullt. Skulle man ta allting som står i Koranen exakt ordagrant och bokstavligen vad som står på verserna,helt utan att man ska studera den och utgöra forskningar om det som står och varför det står på det sätt som det står,så skulle man ha enkelt ha missförstått hela Koranen och skulle ha tagit t.e.x denna vers för ”givet” istället för att enkelt gå ut och studera den versen och förstå varför det står som det står.

  Detta är någonting väldigt många människor faktiskt inte gör och väljer att istället bara ”tro på det som hörs” istället för inte förstå varför det står som det gör. Vi lever i 2012, inte i 1450. Internet finns.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.