Bra dips tröts trötta muskler

Bänkpressen med fri skivstång gav bara 2 lyft på 85 kg, och 2 på 80 kg. Helt okej.

Tredje setet var på 70 kg och det blir otroligt nog 8 reps, eller var det nio – jag har nästan glömt det nu. Jämför det med i december när jag gjorde lika många på andra setet, och det är i minst lika bra som de nio jag gjort för då gick jag inte ända ned till bröstkorgen med skivstången.

Skillnaden mellan de två första seten och dagens tredje var att jag fick med resten av kroppen, ben och core arbetade och gav stöd. Intressant.

Nåt lyft på 70 kg i bänkpress snett uppåt fri skivstång blev det också. Men sen i dips gjorde jag 2 lyft med 25 kg kring midjan. Det är bara två mindre än personbästat i dips på 25 kg. Inte illa för att vara tredje basövningen jmf med första basövningen när rekorden slogs. Gjorde 2 lyft med 20 kg också, och betydligt fler med 10 kg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *