Dags att skvätta som en hankatt om våren?

En mycket ironiskt eller humorsexistiskt fruntimmer vid namn Lisa Magnusson är bitter över att hon inte kan stå och kissa. Detta i onsdagens Metro, så återigen har Metro hittat en krönikör som verkar hämtad från dårhuset eller cirkusen:

”Jag har några förslag på hur man kan lösa killkissproblemet:

1. Installera en mackapär som utdelar elektriska stötar ovan en viss höjd så snart urin möter toalett.

2. Förse dassdörrarna med speciallås som inte öppnas med mindre än att en scanner gått igenom toaletten och befunnit den ren.

3. Att män inser sitt köns begränsningar och börjar sätta sig ned som folk när de går på toa.

Tyvärr ju känns alla alternativen lika orealistiska.”

Låt oss anta att det ändå skulle bli av, de där tragikomiska förslagen. Då skulle jag som rebell och sexismhatare göra följande på offentliga toaletter:

  • Kissa i tvättstället. Går ej att missa, och så trotsar man ju sexistisk feminism. God moral, alltså.
  • Kissa i en mugg etc och avsiktligt hälla pisset utanför toalettdörren och på andra ställen. Lite diskret och gentlemannamässigt så där. 🙂
  • Dra gladpack övertoaletten, fälla tillbaka toasitsen och gå därifrån. Sen när en kvinna sätter sig där och börjar skvätta så rinner det åt alla håll. Enligt Lisa Magnussons förslag två ovan bli sittkissartanten då inlåst.
  • Kasta in en hink vatten genom toadörren, får då blir den nedgrisad och enligt förslag två ovan stängs så ingen kan använda den igen.
  • Fixa kortslutning genom att ta med mig ett lagom långt stuprör för att kunna leda massor av vatten från tvättstället till en bit ovanför toan, för då kommer förslag ett från Lisa M ovan att skapa elstötar. Men riktigt mycket vatten kanske det blir kortslutning.

Om vad kvinnor som har fittbyxor på sig och står upp och kissar gör om Magnussons tre förslag blir av?? Då blir ju dem lika drabbade som män? Feminister som motarbetar feminister…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *