Regeringen Bildt förebild i finanskrisen

Efter alla år av kritik mot hur borgarna skötte finanskrisen under åren 1992-1994 är de nu plötsligt ett föredöme utomlands. Den svenska lösningen nämns inte bara i den nyss länkade artikeln utan även av andra amerikaner.

Mer om den svenska modellen finns här, skrivet av Olle Wästberg.

För övrigt grundlades den förra finanskrisen under 80-talet och briserade under 90-91 när sossarna styrde Sverige.

Snacka om ombytta roller nuförtiden. Regeringen Bildt som förebild i finanskrisen, samtidigt som det idag är sossarna och vänstern som har sämst budgetdisciplin i Riksdagen och vår nuvarande blåa regering Reinfeldt sägs gynnas i opinionen av finanskrisen.

Lika ombytta roller och uppochnedvänd värld som inom golf och rap. Den bästa golfaren är svart (Tiger Woods) och den bäste rapparen är vit (Eminem)…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.