Bakom varje framgångsrik kvinna…

…står en man och kollar in hennes rumpa:

I alla fall om det är ett snyggt eller känt bakparti.
🙂 

Ni vet väl att enda anledningen till att gentlemän håller upp dörren för en kvinna, är för att kunna titta på hennes akterparti sedan hon passerat honom.

Dessutom är det ju gratis att kolla in ett par välformade julskinkor, i alla fall så länge man inte stirrar som ett pervo. Undar därför om det finansfolk som röstade fram Carolina Neurath till bästa ekonomijournalist medvetet eller omedvetet gjorde det om inte för hennes baklykta så för annat utseenderelaterat.

Visst är hon duktig, men i en manligt dominerad bransch är det kanske en fördel att vara ung fager kvinna då det blir lättare att stå ut från mängden (främst om hon har bildbyline). Men gör man det gäller det ju att leverera också…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *