Femen-EM

Fotbolls-EM i Ukraina har innehållit en del hårda duster även utanför fotbollsplanen. Även denna gång är det visuellt trevligt nog feministerna i Femen som är i farten. Tidigare har de varit i Ryssland och bröstat upp sig och kallat diktator Putin för tjuv samt visat brösten i Davos.

Underligt nog har Svd Sport(!) TV-bilder på spektaklet. Den här gången protesterade Femen som synes(?) mot att fotbolls-EM får prostitutionen att öka. Protesterna har Femen ironiskt nog genomfört genom att springa runt halvnakna som om någon hallick hade betalat dem:

Femenkvinna utklädd till penis. Snacka om att STÅ UT från mängden.

Att ligga på rygg med särade ben bara för att en karl håller i en är tydligen feminism…. eller inte… Uppmärksamhet får hon i alla fall.

Som jag konstaterat tidigare lyckas ”sextremisterna” få mycket uppmärksamhet, men jag är fortsatt inte säker på vad de vill exakt. Mer uppmärksamhet än de ”slutwalks” som också tydligen hålls så här i tider när kvinnor ibland visar upp sig som protest mot ex porr där kvinnor visas upp…. ehhh, ja de protesterar mot annat också.

Femen här ovan protesterar som sagt mot prostitution genom att bl.a. skrika ”Fuck euro”, hur det nu skulle kunna hjälpa att knulla Europa. Efter att ha sett brösten på fotona ovan är det inte precis problem i Ukraina jag tänker på…. host host. Motsatt effekt igen, typ. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *