Amerikanen som hatar Amerika

Jag läser i en ledare i Svd av Paulina Neuding att Michael Moore och en massa vänsterkändisar vill att Assange ska få asyl i Ecuador så han ska kunna slippa undan det märkliga sexåtalet. Det är ingen stor nyhet, men det är intressant att Micke Moore är med och ”hatar USA” i sedvanlig (?) ordning”.

”Bland undertecknarna finns namn som vänsterextremisten Noam Chomsky och dokumentärfilmaren Michael Moore (som tidigare hävdat att anklagelserna mot Assange är en bluff orkestrerad av USA – vilket kanske kan få recensenter som hällt klappor, solar och getingar över hans filmer att fundera på hans inställning till fakta).”

Själv minns jag hur Moore hållit på och ljugit och manipulerat i underhållnings- och politiskt syfte i dokumentärerna han hittat på. Tjockisen har inte lagt av med sina politiska dumheter alltså.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.