Drömgränsen 100 kg nådd

Nu förväntar jag mig att det kommer beundrarbrev, avundsjuka kommentarer och många groupies. 🙂 Jag har nämligen lyckas få upp 101 kg i bänkpress, även om det var i smithmaskinen så är det ändå en drömgräns som nåtts.

Det riktiga drömmen är att göra det med fri skivstång, men dit återstår det en bit.

I övrigt var dagens träning ett helt vanligt bröst- och tricepspass utan bra eller dåliga prestationer. I ett ögonblick av storhetsvansinne försökte jag ta 101 kg igen sekunderna senare, men det gick inte. Körde på 91 och 81 kg istället.

Tresiffrigt är tresiffrigt och det är rätt tungt, så nu är det bara att vänta på att en massa unga kvinnor söker upp mig för att beundra mig och min personlighet. Men i all ödmjukhet måste jag förstås erkänna att jag är medveten om att det inte är lätt att bli populär när man är så perfekt som jag. 🙂

Oopps, nu fick jag visst hybris igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.