Hasse Brontén skämtar om Tom Cruise skilsmässa

Som den före detta polis han är, Hasse Brontén, hade man ju kunnat förvänta sig att han sitter inne med alla skämten eller producerar polisfloskler. Men icke – idag på Twitter skojade han till det lite om scientologen Tåm Krus:

”Äktenskapet mellan Katie Holmes och Tom Cruise var hans enda Mission Impossible som verkligen var impossible.”

Hasse Brontén är för övrigt den enda ståuppkomiker som ibland behöver slå publiken med polisbatong för att de ska skratta. Inte konstigt kanske då biljettpriserna är rena rånet. Men han dyker upp på scenen som ett skott och är fängslande när han väl kommer igång, för då är hans vitsar nästan olagligt kul. Han verkligen haffar publiken och håller kvar dem hela föreställningen med hjälp av lagens långa arm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *